Nyheder

Email:

Gratis kursustilbud: Forberedelse til salg

Går du med overvejelser om at afvikle din praksis inden for de kommende år, og vil du gerne have hjælp til afklaring og proces for afvikling?
Nord-POL tilbyder en workshop med fokus på det, at afvikle en praksis og skabe overblik over de forskellige faser forud for et salg.

Workshoppen varer 2 timer og er delt op i to dele. Første del omhandler afklaring (Hvad er mine ønsker?, Hvornår er jeg klar?, Hvad skal jeg indstille mig på?, Hvad skal jeg ændre?), mens anden del fokuserer på de forskellige faser i forbindelse med et salg (kontaktpersoner, salgsopstilling, tidsplan osv.)

Kontakt udviklingskonsulent Camilla Ulfkjær Østergaard på c.oestergaard@rn.dk eller tlf. 23 47 49 52 for yderligere oplysninger eller tilmelding.

OBS: Det kan være at der er grupper, hvor det kun er et få-tal der er interesseret i denne workshop. Derfor er der mulighed for et “opsamlingsheat” ved senere lejlighed. Send en mail til Camilla og skriv at du er interesseret i at komme “på venteliste” og du vil blive kontaktet når der er nok til at lave et hold.