Nyheder

Email:

Gratis kursustilbud: Social ulighed i sundhed – et alment problem?

Social ulighed i sundhed – et alment problem?

Den sociale ulighed i sundhed er velkendt, og man møder den dagligt i almen praksis. Men hvordan kan I praktiserende læger gøre en forskel i arbejdet med at give mere til dem der har størst behov? Hvordan ved vi overhovedet hvem der har størst behov? Og hvordan forholder vi os til de patienter der ikke altid håndterer deres sundhed, som vi gerne vil have dem til? På dette møde vil vi med udgangspunkt i aktuel forskning omkring socialt sårbare patienter, arbejde med konkrete eksempler på, hvad der nogle gange går galt, når mennesker som har det svært, møder det etablerede sundhedsvæsen, og hvad man som praktiserende læge kan gøre for at imødekomme nogle af disse udfordringer. 

Kontakt: Camilla Merrild,  chm@dcm.aau.dk